تاریخ چاپ
در گفتوگو با حسن مکارمی
دیگریستیزی؛ سختترین پدیدهای که انسانها با آن روبهرو هستند
در این شماره از حقوق ما با او در خصوص عواقب فرهنگ نژادپرستی یا دیگری ستیزی بر آسیبدیدگان به گفتوگو نشستیم. وی در قسمتی ازصحبتهایش گفت: مهاجر به سرزمینی میآید که از نظر فرهنگی به طور کلی با فرهنگ خودش اختلاف دارد. اگر افکار عمومی میزبان آماده نباشد دولت هر امکاناتی را هم در اختیار مهاجر قرار بدهد به کندی، سستی و بد به آنها میرسد. وقتی اندیشههای دیگریستیزی در عمق فکر یک جامعه باشد با اعلامیه و قانون درست نمیشود. قانون میتواند منزل و غذا در اختیار مهاجر قرار دهد اما نمیتواند به او خنده بدهد. مهاجر به گرمای لبخند بیشتر از غذا نیاز دارد.
این مصاحبه را در صفحه 26 بخوانید.
حقوق ما شماره ۲۴
مجله حقوق ما شماره بیست و چهارم در 37 صفحه منتشر شد. این شماره به موضوع «دیگریستیزی یا نژادپرستی» اختصاص دارد.
مجلهی الکترونیکی حقوق ما در هر شماره به یکی از موارد حقوقی به طور خاص و یا مسائل کلی حقوق بشر در ایران خواهد پرداخت. این نشریه الکترونیکی به موضوعات روز جامعه حقوقی و مدنی ایران توجه دارد.
در این شماره میخوانید:
- مدارا چه مولفههایی دارد
- ایران چراه فساد چیست؟
- پرونده: دیگری ستیزی
- نژادپرستی در قوانین بین المللی
- شبکههای اجتماعی؛ شمشیرهای دو لبه
- نژادپرستی یا دیگری ستیزی؟
- دنیای مدرن نژادپرستی؛ از تیتر یک تا محتوا
- دیگری ستیزی سختترین پدیدهای است که انسانها با آن روبرو هستند
- جنبشهای ضد آپارتاید
- همراه با یادداشتها و گفتوگوهایی از: مرتضی کاظمیان، رضا علیجانی، نسرین افضلی،سعید پیوندی، شیرزاد عبدالهی، حسن مکارمی و...
دست اندرکاران مجله الکترونیکی حقوق ما سعی دارند در این نشریه رویکردی تخصصی به مسائل حقوقی و حقوق بشری در ایران داشته باشند. بدین منظور مسئولان نشریه از تمامی عزیزانی که میتوانند به هر نحوی در بهتر شدن این کار به ما کمک کنند دعوت میکند که نظرات، پیشنهادات و یا مطالب خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال کنند و ما را از نظرات و توانمندیهای خود برای بهبود هر چه بهتر این نشریه بهرهمند کنند.
mail@iranhr.net